Wieczna pyszność: napoje bezalkoholowe Pioneer z naszej kuchni

Niezależnie od tego, co powiemy o śniadaniu, Bułgar zdaje się najbardziej lubić pasztecika, muffinkę i oczywiście miękką. Cóż, na przestrzeni lat nasze preferencje smakowe bardzo się zmieniły, ale tradycja tradycją i dopóki jest pysznie, nie ma ceny.

Z tego powodu porozmawiamy teraz o tym, jak przygotować pyszne napoje bezalkoholowe Pioneer na podstawie książki „Nasza kuchnia” z 1971 roku.

Koniec z pionierami i zupami w szkołach, ale te smaczne miękkie ciasteczka pozostają klasyką i są niezwykle łatwe do przygotowania po przygotowaniu ciasta.

Mięczaki pionierskie
Aby przygotować te miękkie ciasteczka, będziesz musiał przygotować ciasto kruche, jak opisano tutaj.

Niezbędne produkty do ciasta:
500 g mąki;
3 jajka;
150 g cukru;
10 gramów drożdży;
120 g masła;
120 ml mleko;
cukier (do posypania według uznania).

Jak przygotować napoje bezalkoholowe Pioneer:
Bierzesz formę do wycinania prostych kółek o żądanym rozmiarze. Zostawiamy je w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na chwilę.

Gdy wyrosną, zrób dołek w ziemi i wrzuć je do podgrzanego tłuszczu roślinnego, wyjaśnia tami.bg

Smażymy z obu stron, obracając je na przemian. Tak usmażone i z ładną skórką można je włożyć do syropu przygotowanego wcześniej z równej ilości cukru i wody, który gotowano przez około dziesięć minut, aby zgęstniał.

Cieszyć się! /

Lubię to gdzie znajdziesz wiele innych przydatnych i interesujących lektur dla każdego!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *