WIDEOTIP: Przygotuj z nami tradycyjnego baranka wielkanocnego, nie musisz być nawet wykwalifikowanym cukiernikiem

Święta Wielkanocne już tuż tuż. Podobnie jak w okresie Bożego Narodzenia, wielu z nas piecze tradycyjne słodycze na Wielkanoc, aby poczęstować naszych świątecznych gości. Jeśli nie wiesz, jak przygotować tradycyjną jagnięcinę, przedstawiamy prosty samouczek wideo, dzięki któremu poradzi sobie z tym absolutnie każdy.

Bazą jest biszkopt wypiekany w odpowiednim kształcie formy. Dekoracja i ostateczny kształt słodkości zależą od Ciebie, ale w filmie znajdziesz także świetny przepis na polewę z białek, która nadaje się do wykańczania jagnięciny. Za kilka minut masz dobroć na stole, a jeśli dodasz do tego niepozorną kokardkę, na pewno zdobędziesz punkty.

Śledź naszego Instagrama

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *