WIDEOTIP Dzięki tym trikom ugotujesz jajka na twardo jak profesjonalista: Czy wiesz, które z nich najłatwiej będzie obrać?

Może się to wydawać zupełnie prostą rzeczą, ale istnieje kilka podstawowych trików, które pomogą Ci ugotować jajka na twardo, tak aby obierały się bez problemów. Nie ma nic gorszego, niż gdy chcesz przygotować ucztę i udekorować ją nieregularnymi i potłuczonymi jajkami. Ich pojawienie się natychmiast i bezlitośnie ujawni komplikacje, z którymi się spotkałeś.

Natomiast w filmie dowiecie się, które jajka dobrze się obierają i czy gotować je w ciepłej czy zimnej wodzie. Dowiesz się także, czy lepiej gotować jajka świeże, czy nieco starsze i jak pomocne może okazać się rozbicie skorupki jajka ugotowanego. Te praktyczne wskazówki zawsze się przydadzą.

Przegląd najlepszych spa i wellness na Słowacji: Przeczytaj więcej!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *