Peppe Di Napoli, ile kosztuje jedzenie w Twojej restauracji? Pełne menu i ceny

Czy wiesz, ile kosztuje jedzenie w Peppe’s w Neapolu? Poniżej znajduje się pełne menu jego restauracji rybnej.

W L’Isola dei Famous znajduje się także najbardziej znany i towarzyski sprzedawca ryb we Włoszech. Mężczyzna znany jest z posiadania klubu Pescheria di Napoli, a szerszej publiczności dał się poznać dzięki mediom społecznościowym. Wybuchowa osobowość i wielka miłość do dobrego jedzenia. Urodzony i wychowany w Neapolu, większość swojego życia spędził na łowieniu ryb. W rzeczywistości jego ojciec również był handlarzem ryb i miał mały sklep rybny.

Peppe od razu rozpoczął współpracę ze swoim ojcem i nauczył się od niego wszystkiego, co trzeba wiedzieć. Popularność w mediach społecznościowych zaprowadziła go także do telewizji, gdzie brał udział w różnych programach, m.in Witajcie Włochy, test szefa kuchni I Wielki Szef Kuchni. Przez lata Peppe z Neapolu przekształcił swój sklep rybny w restaurację rybną, ale ile kosztuje jedzenie tutaj?

Ile kosztuje jedzenie w Pescheria di Napoli’s Peppe di Napoli?

Jak właśnie widzieliśmy, Peppe di Napoli zamienił swoją pracę w biznes do tego stopnia, że ​​dziś nie ma już ani jednej restauracji rybnej. Neapolitańczykowi udało się także otworzyć punkt sprzedaży w Turynie. Ale ile kosztuje jedzenie w Peppe di Napoli? Czy Twoje mieszkanie jest tanie, czy ceny gwałtownie rosną? Dowiedzmy się teraz razem tutaj.

W Peppe di Napoli można zjeść zarówno lunch, jak i kolację z menu składającym się z przystawek, pierwszego i drugiego dania, deserów i bitterów. Cena? 30 euro za osobę. Dlatego oferowane jest tutaj stałe menu składające się głównie z dań rybnych, ponieważ jest to sprzedawca ryb. Nie ma stałych dań, ale różnią się one w zależności od dostępności połowu dnia.

Jeśli chcesz spróbować restauracji rybnej Peppe di Napoli musisz udać się do stolicy Kampanii, konkretnie w dzielnicy Pianura. Dokładniej, jego firmę znajdziesz przy Via Pallucci. Pescheria di Napoli jest punktem odniesienia dla społeczności lokalnej i nie tylko. Tutaj zawsze możesz doradzić, jak przygotować świeżą rybę. Ta firma jest przykładem tego, jak pasja i zaangażowanie prowadzą do sukcesu.

Miłość do wędkowania i gotowania zainspirowała wielu, w tym Peppe który swoją działalnością stworzył miejsca pracy i pomógł wesprzeć lokalną gospodarkę. Peppe di Napoli jest dziś więc właścicielem i szefem kuchni, ale także bardzo aktywnym w mediach społecznościowych, gdzie jego profile cieszą się wieloma odsłonami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *