Jesz i ryczysz: oto sekret pysznego domowego sujuku

Jak zrobić domowy sujuk z odpowiednimi przyprawami, aby mieć pewność efektu?

Supermarkety i sklepy mięsne są zaopatrzone we wszelkiego rodzaju kiełbasy, których ceny są dość zawyżone, a jednocześnie brakuje im jakości. W kolejnych wierszach znajdziecie naprawdę dobry i udany przepis na nie byle jaką kiełbasę, czyli domowy sujuk, z doskonałymi przyprawami.

Wraz z nadejściem zimy i zbliżaniem się świąt Bożego Narodzenia, czas staje się coraz bardziej odpowiedni na przygotowanie tego przysmaku, meze lubianego i szanowanego przez wszystkich Bułgarów (i nie tylko) – pisze

Jednak nie każdy przepis się udaje. Ten zaspokoi wszystkie zmysły nawet najbardziej wymagającego krytyka domowego sujuku. Przepis pochodzi od lokalnego mistrza wędliny, który sprawdził się w przygotowaniu mięs – solonych i sezonowanych, faszerowanych i suszonych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *