Okrutna chuda przekąska z orzechami włoskimi, musztardą i czosnkiem

To chude, aromatyczne i lekko pikantne danie idealnie nadaje się jako dodatek do różnych potraw. Można go także po prostu posmarować tostem, co zapewni uczucie sytości na długi czas.

Niezbędne produkty do chudego posiłku:

300 g orzechów włoskich

1 łyżeczka musztarda

1 łyżeczka czosnek w proszku

1 łyżka. Gorąca woda

sól

pieprz

Zobacz więcej:

Sposób przygotowania:

Orzechy włoskie drobno zmiel, następnie dodaj sól, pieprz i proszek czosnkowy. Całą mieszaninę dobrze wymieszaj. Następnie dodać musztardę i gorącą wodę, wszystko dobrze wymieszać do uzyskania jednorodnej mieszaniny.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *